Måndag med Motel Marine

28.08.2012 kl. 12:07

Goood morning

Idag mår jag (igen) lite dåligt. Min arbetsplats, eller ja de som arbetar där, är GALNA! Haha, igår var en av de roligaste kvällarna på länge :D Vi samlades kl 15.30 på motellet där vi började ta. Ojoj, om man då skulle ha vetat hur kvällen skulle sluta... Jag, Christa och Kira funderade om vi ens skulle ta någonting, HAHA! Vi fortsatte sedan till Bayan där vi också tog en, innan vi steg på båten som tog oss ut till Kasnäs/Kimito. Det blåste typ 15 meter i sekunden, så det var liite gungigt, men jättekul iallafall! Väl framme var alla lite smårunda under fötterna, vi åt mat på restaurangen där och det var otroligt gott! Det sjöngs och skålades och skrattades. Eftersom det blåste så tog vi taxi hem till Ekenäs, skönt! Men nej, fast kl var 12 och allt typ var stängt hade Santa Fe öppet bara för vår skull x) Där drack vi, dansade vi till 80-talsklassiker och kastade dart. Ungefär 2 tiden var jag hemma... What a night! Om man skall summera kvällen med ett ord är det nog: SKRATT (och snusk)

En suddig bild tagen med min telefon igår, @Santa Fe

Ps. Texten är ganska liten här på bloggen, det hjälper om man förstorar den lite, till 125 % till exempel :)

Marru Gabrielsson, 24, Vasa

Klasslärarstuderande som brinner för musik och att undervisa. Jobbar som sånglärare vid Gerby Musikskola, sjunger i Eight Club, läser musik som biämne, sjunger i Studentkören Pedavoces, är sekreterare i Rockföreningen vid Åbo Akademi i Vasa, är bandansvarig inom Wasaspexet m.m.

Här på bloggen recenserar jag musik på olika vis, tipsar om låtar, filmer, musikaler, berättar om musikens del av mitt liv och annat smått och gott. 

"Music is my religion" - Jimi Hendrix

 

Kategorier

Senaste kommentarer

04.01, 05:14Min kärlek till Mumin av Angela
01.04, 22:31Måns Zelmerlöw av Grannen din
01.02, 21:33Frågoor av Kira
01.02, 21:31Frågoor av Kira
08.03, 00:30Det här med jobb av Äffster