PAMPASVECKAN 2013

Publicerad 24.03.2013 kl. 18:56

Alltså. Vilken. Vecka. Jag måste nog säga att Pampasveckan här i Vasa är typ det bästa som finns, oj om det skulle vara flera gånger om året!! Idag är man trött, men det är såå värt det, whoooopp säger jag bara!

Tisdag: SYhFILIS RACE. Vi hade ett lag med brudarna, vi hette Post-it-girls. Temat var påsk, men vi "hörde" post istället :D Helt bäst, vi var alltså brevbärare som delade ut påskkort, kärleksbrev och så vidare. Riktigt nöjda är vi, vi hörde på stationerna att vi hade en bra chans, och  folk gillade temat! ;) Fast vi inte fick något pris så var vi våra egna vinnare! 

Onsdag: Alex och Andreas var här hos mig mellan tisdag och onsdag. Vi sov till typ halv 2, handlade och jag var och roudade till Ollis. På kvällen var det nämligen Så Ska Det Låta på Olivers. Vi i Rockföreningen stod för arrangemanget och det var som vanligt slutsålt. Riktigt roligt, sålde biljetter och var avundsjuk på de som fick stå på scenen... :) 

Torsdag: Alex kom hit igen och det blev en myysdag <3 Tänkte köra på paarty torsdagen också, men TUR så fattade vi att vila lite. 

Fredag: Pampas Nationaldag!! Dagen med stort D. Klockan 11 stack jag och äälex till Vasas torg där Olympiaden var i full gång. Folk sjöng och drack och lagen tävlade. Trots snön och kylan var stämningen på topp! Alex åkte hem till Kstad medan jag mellanfestade med mina vänner, två mellanfester blev det detta år! På kvällen Fontana där vi stod nästan längst fram i kön, wuuuuh! Där inne var det feelis, men jävligt mycket folk såklart, så fick en hel del armbågar i ryggen osv, men kul ändå! Linne Henriksson var huvudartisten, lyssnade på några biiisin men dansade mest i discot ;) 

Lördag: SILLIZ! Åkte med 11ans buss till Smedsby på Silliz. Das Dunderhonung med Janne Grönroos i spetsen rockade till det och det var så kul alltså :D Åt frukost, men åkte ganska snabbt tillbaka in till stan för att köa till Ollis. Slapp inte in, så vi mellanfestade igen på Omenahotelli och for till Ollis och köade halv 5. Och vi var FÖRST I KÖN, haha jeee! Där inne var det såklart bra feelis och jag dansade så fötterna värkte. Släpade mej hem med kira 1 tiden och idag sov jag länge. 

Vilken vecka! Skönt att det är över, men jag längtar nog till nästa år igen. Ni som inte varit i Vasa under Pampas så missar världens bästa party med världens bästa feelis! Lova att ni kommer nästa år. 

Här kör vi Harlem shake på mellanfesten på Omena Hotelli igår. Helt sjukt. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Marru Gabrielsson, 24, Vasa

Klasslärarstuderande som brinner för musik och att undervisa. Jobbar som sånglärare vid Gerby Musikskola, sjunger i Eight Club, läser musik som biämne, sjunger i Studentkören Pedavoces, är sekreterare i Rockföreningen vid Åbo Akademi i Vasa, är bandansvarig inom Wasaspexet m.m.

Här på bloggen recenserar jag musik på olika vis, tipsar om låtar, filmer, musikaler, berättar om musikens del av mitt liv och annat smått och gott. 

"Music is my religion" - Jimi Hendrix

 

Kategorier

Senaste kommentarer

01.04, 22:31Måns Zelmerlöw av Grannen din
01.02, 21:33Frågoor av Kira
01.02, 21:31Frågoor av Kira
08.03, 00:30Det här med jobb av Äffster
03.03, 22:28Det här med jobb av Äffster